Örebro

Om skolan i Örebro

Vår utbildning i Örebro ligger i fräscha lokaler på Stångjärnsgatan 7. Bra allmänna kommunikationer med buss gör det lätt att komma till och från utbildningen. Närhet finns också till lunchrestauranger.

Lokalen har stora utbildningssalar och har stor matsal där man kan värma medhavd mat om man vill.

Vår utbildning är noga genomgången och har klara direktiv för dig som deltagare då vi alltid individuellt testar och prövar din kunskap och kompetens för att sedan lägga en individuell utbildningsplan. Detta görs för att du på bästa sätt ska tillgodogöra dig utbildningen för att ta steg framåt och utvecklas. Vår utbildning har funnits i många år och har utvecklats hela tiden. Vi besitter stor kompetens inom detta område och våra pedagoger är väl utbildade för denna utbildning.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Kontakta din handläggare för att ansöka.

Varmt välkommen!

Har du synpunkter eller klagomål på vår verksamhet i Örebro, vänligen kontakta Helena Gunnarsson

I Örebro erbjuder vi:

ALEA har gett mig mycket hjälp och de har jätteduktiga lärare. Jag har sett skillnad på andra elever i min klass som också fått hjälp av ALEA. Det är en jättebra skola! Många elever pratar om ALEA och hur mycket hjälp de har fått.
– Yrkessvenska Del B

Jag vill tacka mina lärare för att de har lärt mig nya och himla bra ord i Yrkessvenska på ALEA. Det var en bra period och jag är tacksam att de uppmuntrar mig att fortsätta nå mina mål för ett bra liv i Sverige.
– Yrkessvenska Del A

Vi jobbar för att våra elever och deltagare ska ha ett jobb som motsvarar alla de erfarenheter och kunskaper som de bär med sig. Att vi har roligt på jobbet är en förutsättning för att locka fram det bästa hos oss själva och våra elever och deltagare.
– Rasmus Rossi, VD

ALEA är världens bästa arbetsplats! Man får respekt, förtroende och uppskattning från ledningen och arbetskamraterna. På ALEA känner man sig välkommen oavsett ålder och kulturell bakgrund. Vi jobbar som ett lag för att kunna hjälpa deltagarna på bästa sätt.
–  Ghaith Alobaidi, Utbildare

Personalen hos ALEA är mycket snälla och omtänksamma. De har också mycket erfarenhet. Jag tänker att de jobbar ihop som en kedja!
– SFI

Kontakta oss

Translate »