Jobba hos oss

Att arbeta på ALEA

En positiv laganda med inställningen ”Allt är möjligt” genomsyrar vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi hårt för att fler människor ska komma till rätt jobb. Ett spännande och utvecklande arbete där lärare kan vara med och påverka genom att man blir lyssnad på och uppmuntrad av sin chef att komma med nya idéer. Du får använda din kreativa sida fullt ut om du vill pröva olika pedagogiska grepp i din undervisning.

Vi som arbetar på ALEA är olika och vi är övertygade om att olikheter ger förutsättningar till en mer stimulerande och bättre arbetsplats. Vi har roligt på jobbet!

Hos oss arbetar bl. a:
Pedagoger med olika branschbakgrund
Lärare i Svenska som andraspråk, Matematik, Engelska, Svenska
Pedagogiskt ansvarig
Pedagogisk resurs
Studie- och yrkesvägledare
Studiehandledare med IKT-kompetens

ALEA har gett mig mycket hjälp och de har jätteduktiga lärare. Jag har sett skillnad på andra elever i min klass som också fått hjälp av ALEA. Det är en jättebra skola! Många elever pratar om ALEA och hur mycket hjälp de har fått.
– Yrkessvenska Del B

Jag vill tacka mina lärare för att de har lärt mig nya och himla bra ord i Yrkessvenska på ALEA. Det var en bra period och jag är tacksam att de uppmuntrar mig att fortsätta nå mina mål för ett bra liv i Sverige.
– Yrkessvenska Del A

Vi jobbar för att våra elever och deltagare ska ha ett jobb som motsvarar alla de erfarenheter och kunskaper som de bär med sig. Att vi har roligt på jobbet är en förutsättning för att locka fram det bästa hos oss själva och våra elever och deltagare.
– Rasmus Rossi, VD

ALEA är världens bästa arbetsplats! Man får respekt, förtroende och uppskattning från ledningen och arbetskamraterna. På ALEA känner man sig välkommen oavsett ålder och kulturell bakgrund. Vi jobbar som ett lag för att kunna hjälpa deltagarna på bästa sätt.
–  Ghaith Alobaidi, Utbildare

Personalen hos ALEA är mycket snälla och omtänksamma. De har också mycket erfarenhet. Jag tänker att de jobbar ihop som en kedja!
– SFI

Kontakta oss

Translate »