Lindesberg

Om skolan i Lindesberg

Vår skola i Lindesberg ligger nära stan, i samma byggnad som Erikshjälpen Second Hand. Du kan enkelt åka buss hit. Gå av på busshållplatsen Stadsskogen eller Västra/Östra Fotbollsgatan så är du nära våra lokaler. Gratis parkering finns också.

Många elever säger att de har roligt när de studerar här och de känner sig avslappnade. Ibland har vi fest där eleverna tar med sig mat och bjuder varandra.

ALEA har duktiga lärare med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi kommer att ta reda på vem du är, vad du kan och se vilka arbeten som finns som passar dig. Vi använder olika metoder och anpassar utbildningen för att du ska kunna utvecklas och lära dig så mycket som möjligt. Det är din framtid vi jobbar med!

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Kontakta din handläggare för att ansöka.

Varmt välkommen!

Har du synpunkter eller klagomål på vår verksamhet i Lindesberg, vänligen kontakta Ghaith Alobaidi

I Lindesberg erbjuder vi:

ALEA har gett mig mycket hjälp och de har jätteduktiga lärare. Jag har sett skillnad på andra elever i min klass som också fått hjälp av ALEA. Det är en jättebra skola! Många elever pratar om ALEA och hur mycket hjälp de har fått.
– Yrkessvenska Del B

Jag vill tacka mina lärare för att de har lärt mig nya och himla bra ord i Yrkessvenska på ALEA. Det var en bra period och jag är tacksam att de uppmuntrar mig att fortsätta nå mina mål för ett bra liv i Sverige.
– Yrkessvenska Del A

Vi jobbar för att våra elever och deltagare ska ha ett jobb som motsvarar alla de erfarenheter och kunskaper som de bär med sig. Att vi har roligt på jobbet är en förutsättning för att locka fram det bästa hos oss själva och våra elever och deltagare.
– Rasmus Rossi, VD

ALEA är världens bästa arbetsplats! Man får respekt, förtroende och uppskattning från ledningen och arbetskamraterna. På ALEA känner man sig välkommen oavsett ålder och kulturell bakgrund. Vi jobbar som ett lag för att kunna hjälpa deltagarna på bästa sätt.
–  Ghaith Alobaidi, Utbildare

Personalen hos ALEA är mycket snälla och omtänksamma. De har också mycket erfarenhet. Jag tänker att de jobbar ihop som en kedja!
– SFI

Kontakta oss

Translate »