Lagerarbetare

SFI och grundläggande svenska i kombination med lagerarbete

– JOBBGARANTI OCH GRATIS GYMKORT PÅ WORLD CLASS INGÅR!

Det finns ett stort behov av plock- och lagerarbetare. Vi samarbetar med flera företag i branschen och därför kan vi garantera dig ett jobb när du blivit godkänd på alla moment i utbildningen. Studierna är helt kostnadsfria och du har dessutom rätt till ersättning från CSN.

Under utbildningen kombinerar vi språkundervisning i svenska med olika praktiska kurser inom lager. Du kommer att få ett truckkort med behörigheterna A1 och A2. och yrkesteori med praktiska moment. Du får lära dig svenska och får dessutom god inblick i yrket och ökad arbetslivserfarenhet. En stor del av din tid spenderas på en arbetsplats tillsammans med en handledare. Du får betyg och kompetensbevis när du är klar med utbildningen.

För att ansöka till vår utbildning ska du ha läst minst SFI B på studieväg 2 eller 3. Om du redan är klar med din SFI kan du läsa ”Grundläggande Svenska som andraspråk” hos oss. Utbildningens längd är individuell, men målet är att du ska lära dig svenska och få ett jobb på mindre än ett år.

Utbildningen hålls i våra fina lokaler i Solna Business Park, Smidesvägen 10 våning 2. Våra avtalskommuner är Solna, Sollentuna, Täby, Danderyd, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker, Sigtuna, Håbo och Nacka.

Bor du i någon av dessa kommuner och är intresserad av att ansöka till utbildningen? Tryck på länken till den kommun du vill ansöka till.

Danderyds kommun: kcno.alvis.gotit.se/student/

Sigtuna kommun: sigtuna.alvis.gotit.se/student/

Sollentuna kommun: sollentuna.alvis.gotit.se/student/

Solna kommun: vux.solna.se/student/

Täby kommun: kcno.alvis.gotit.se/student/

Upplands Väsby kommun: upplandsvasby.alvis.gotit.se/student/

Vallentuna kommun: kcno.alvis.gotit.se/student/

Vaxholms kommun: kcno.alvis.gotit.se/student/

Österåkers kommun: kcno.alvis.gotit.se/student/

Håbo kommun: https://www.habo.se/utbildning-och-barnomsorg/vuxenutbildning/ansok-till-vuxenutbildning.html

Nacka kommun: https://open24.ist-asp.com/nacka/vux/Vux/Start

 

Om du vill veta mer om utbildningen kan du mejla oss på info@aleakompetens.se

ALEA har gett mig mycket hjälp och de har jätteduktiga lärare. Jag har sett skillnad på andra elever i min klass som också fått hjälp av ALEA. Det är en jättebra skola! Många elever pratar om ALEA och hur mycket hjälp de har fått.
– Yrkessvenska Del B

Jag vill tacka mina lärare för att de har lärt mig nya och himla bra ord i Yrkessvenska på ALEA. Det var en bra period och jag är tacksam att de uppmuntrar mig att fortsätta nå mina mål för ett bra liv i Sverige.
– Yrkessvenska Del A

Vi jobbar för att våra elever och deltagare ska ha ett jobb som motsvarar alla de erfarenheter och kunskaper som de bär med sig. Att vi har roligt på jobbet är en förutsättning för att locka fram det bästa hos oss själva och våra elever och deltagare.
– Rasmus Rossi, VD

ALEA är världens bästa arbetsplats! Man får respekt, förtroende och uppskattning från ledningen och arbetskamraterna. På ALEA känner man sig välkommen oavsett ålder och kulturell bakgrund. Vi jobbar som ett lag för att kunna hjälpa deltagarna på bästa sätt.
–  Ghaith Alobaidi, Utbildare

Personalen hos ALEA är mycket snälla och omtänksamma. De har också mycket erfarenhet. Jag tänker att de jobbar ihop som en kedja!
– SFI

Kontakta oss

Translate »